Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  >

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on yksi plus kahdeksan?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
                         

Nimi: unto
Kotisivut: http://saihis.suntuubi.com/

27.01.2013 12:48
Kävin katomasa sivuitas ja on hyvät sivut sulla ja mula on tulosa toineki kotisivut lähiaikana

www.123kotisivu.fi/tolppis1

Nimi: Hilkka ja Ari

12.01.2013 18:04
Tervehdys sinne Suomeen. Kyllä täällä lämpimäsä Floridassakin flunssa saatta iskeä. Kaikki ollet vuorollaan köhässä, mutta eiköhä nyt ole selätetty. Nyt se route66 aikomus peruuntui, kun eläkeläiset keksivät lähteä laivalla Fort Lauderdalesta Barcelonaan. Terveisiä tutuille ja onnellista vuotta 2013 ja hyvää kevään odotusta. Hilkka ja Ari

Nimi: Osku Johansson

18.12.2012 16:59
Hei vielä kaikille matkalaisille!

Nyt on näissä tuiskuissa mukava muistella Simon grillijuhlia ja muita läkähdyttäviä kokemuksia. Itsellä meni jet lag ohi oikeastaan parissa päivässä. Kuulin, että monella siinä meni viikkojakin.

Täällä sitä sitten opiskelun ja töiden parissa taas. Pitää olla ahkera, että on tulevaisuudessa varaa lähteä uudestaan Jenkkilään

Kotimaassa on elo kyllä ihan mukavaa, vaikka matkaa muistelee joskus haikein mielin. Huomasin, että upea oli Google Earthilla etsiä jälkeenpäin paikkoja jossa oltiin oltu, mm. Ocean Coven merenrantaleiri, Lone Rockin järvenrantaleiri, Yellowstonen tuttuja maisemia...

Hyvää joulua ja riemuisaa vuodenvaihdetta kaikille!
Erityiskiitos Sanaksenahoille joulukortista, se tuli tänään!

-Osku

Nimi: Ari ja Hilkka

26.11.2012 06:38
Nyt alkaa loppu häämöttämään. Juuri lähetin Ansulle vähän matkan etenemisestä. Olen tässä matkan ajan ajatellut tätä matkailuauto kontra -vaunu kysymystä. Täällä Matkailuauto on paikallaan, kun tämä täkäläinen auton hinaus on kunnossa. Kyllä Euroopassa oma suosikkini on vaunu. Vaunun voi jättää (vakuutukset kunnossa) joksikin aikaa ja lähteä autolla tutkimaan ympäristöä. Kyllä vanhassa saksalaisessa tai italialaisessa kaupungissa voi olla tiukkaa leveän auton kanssa. Täällä USAssa on taas hyvä kytkeä koko koti "kunnallistekniikkaan" ja irroittaa joko edessä tai takana oleva pienempi auto kauppamatkoja ja muita varten. Näin on helpompi liikkua. Vai mitä mieltä Toivarin Ari on .

Nimi: Markku Johansson

18.11.2012 19:12
Hovdy matkalaiset. Minullakin on mennyt aikataulun siirrossa Suomi-aikaan tähän asti. Kiitokset matkaseurasta kaikille ja erityisesti vielä AjaP, Kiviset ja Jenssenit. Entistä parempaa ensi vuotta, hymyillään kun tavataan.

Nimi: Harry ja Kaarina

16.11.2012 04:59
No nyt on vihdoin viimein loputkin kuvat ladattu nettiin. Olen uskonut, että jetlaaki on vain ns. maailman matkaajien "hienostelua", mutta totta se näköjään on. Viikon päivät oli rytmit sekaisin, kun tuli vielä unissaan ajettua Amerikan raitteja kaiket yöt. Nyt ollaan päiväjärjestyksessä.

Nimi: Anja ja Martti Pesonen

05.11.2012 10:01
Alkaa tulla tuo Amerikan maa yhä vaan tutummaksi meille nojatuolimatkaajillekin. Kiitos taas hienosta blogista ja loistavista kuvista. Anja ja Martti

Nimi: Mervi ja Ari

04.11.2012 23:16
Hei ja kiitos kaikille matkaseurailisille! Onnelisesti pääsimme kotia, vaikka sumu olikin sakeaa. Nyt valokuvamme ladattu nettiin ja tekstejä lisäilemme myöhemmin. Kiitos Anskulle ja Petsulle järjestelyistä, neuvoista ja vinkeistä! Uusia seikkailuja odotelessa... Mervi ja Ari

Nimi: Ansu ja Petsku
Kotisivut: http://www.geitel.suntuubi.com/

04.11.2012 21:14
Home sweet home! Sumuiseen Suomeen on onnellisesti palattu. Toivottavasti kaikkien matkalaisten loppumatka on sujunut hyvin. Kiitos kaikille vieraskirjaan kirjoittaneille. Tämä blogi, kirjoitukset ja kuvat jäävät tänne elämään. Lisää kuvia ja matkakertomuksia on vielä luvassa.
Kiitos kaikille matkakumppaneille loistavasta seurasta. Hyvää syksyn jatkoa kaikille

Nimi: Heli ja Raimo (Niipat)

04.11.2012 20:09
Se on moro kaikille, päästiin heti puolenyön jälkeen kotiin ja saunaan, onneksi vasta torstaina sorville.
Helin kanssa funtsittiin, mentäisiinkö vielä Parnuun huuhtelemaan USA-matkan pölyt pois, katsotaan saadaanko matka.
Kiitokset kaikille ja valittelut siitä, että ei oltu läsnä kokoontumisissa, meillähän visiitti USA:han meni toisinpäin, kuin pääjoukolla.
Geiteleille kiitokset erinomaisesta saadusta avusta, niin kännykkä- kuin s-postiviesteillä.
Meillä on parituhatta kuvaa vielä lataamatta ja matkakertomusta kymmenkunta sivua, ne tulee vielä.
Ei muuta kun hyvää ja raikasta syksyä toivotellen kaikille Raimo ja Heli Niippa

Vastaus:

Kiitos jo etukäteen teille matkakertomuksesta ja kuvista. Mielenkiinnolla odotamme niitä.
Oikein mukavaa matkaa sinne Pärnuun kylpylöihin!
Ansu ja Petsku

Nimi: Ari ja Hilkka

04.11.2012 19:14
Taidatte muut matkalaiset olla sumuisessa Suomessa. Me olemme täällä lämpimässä Teksasin Fredericksburgissa. Eilen yksi museo ja tänään lisää sekä LBJ Ranch. Huomenna tapaamme Arizonaan Kingmaniin muuttavan Erkki Nevatien, jonka, oliko se serkku vai muu sukulainen oli mukana viime vuoden retkellä. Tämä kävi ilmi puhelinkeskustelun aikana. Huomenna tiedämme lisää. Laitamme lisää kuvia ja matkakertomusta kun kerkeämme ja WiFi on suosiollinen. Vielä kerrän suurkiitokset kaikille muille matkalaisille. Vähän ikävä on seuralaisia.

Vastaus:

Kiitos, sumuinen lentokenttä otti meidät vastaan eikä tänäänkään ole valonpilkahdusta näkynyt.
Toivottavasti piditte LBJ Ranchista, me käytiin siellä viime vuonna ja tykättiin kovasti näkemästämme.
Viime syksyn matkalla Anitta ja Kullervo Lehtonen tapasivat Erkki Nevatien San Antoniossa, Texasissa. Pieni on maailma. Kerro Erkille paljon terveisiä (olen hänen fb-kaveri!) Ansu

Nimi: Marke ja Reijo

02.11.2012 20:06
Hei Ansuja Pete!Oli kiva seurata matkaanne valokuvien kera. Tosi hienoa. Toivotamme teille hyvaa ja turvallista kotimatkaa ja tapaamme viimestaan ensi kesana Suomessa.

Nimi: Pirjo ja Timo (Nevalaiset)

02.11.2012 06:46
Nyt tuli aihetta jatkaa kertomusta - onnistui, olimme siis eilen Anaheim Ducksin harjoitusareenalla ja yritimme selvittää, onko joukkueella harjoitus mahdollisesti torstaina. Kun voimassa on pelaajien lakko, niin emme saanneet selvää vastausta, mutta kuitenkin menimme aamulla uudestaan areenalle ja - erityisesti perheittemme naisväen Pirjon ja Mervin ihastukseksi ja meidän miestenkin Timon ja Arin iloksi joukkueen harjoitukseen saapui kuusi pelaajaa, joista ensimmäisenä Saku Koivu otti meidät vastaan aulassa. Seuraavana sitten Teemu Selänne oli jututettavanamme ja molemmat pelaajamme osoittautuivat todellisiksi herrasmiehiksi. Naisväki oli ymmärrettävästi todella " messingillä " ja mukava oli meidän miestenkin seurata tapahtumaa. Juttelimme heidän kuulumisistaan ja kerroimme matkamme tapahtumista melkoisen tovin. Lopuksi he aloittivat harjoituksensa ja Teemu linkosi kentältä meille muistoksi NHL:n viralliset kiekot. HUIPPUA JA KATSOKAAPA MYÖHEMMIN VALOKUVAT!!!
Tätä kirjoitettaessa Anaheimiin jääneet autokunnat ovat viettännet rattoisaa iltaa Olavi Virran, Paul Ankan, Elviksen jne ja yhteislaulun sekä jopa tanssin merkeissä. Hauskaa on ollut paikallaolijoilla:
Ikoset, Mäkivirrat, Mäkelä-Toivarit ja Nevalaiset, jotka nyt myös poistuvat tästä verkosta.

Nimi: Pirjo ja Timo

01.11.2012 07:36
Jatkoa.. San Diegon viimeisenä päivänä kävimme siis Rauhaloitten kanssa Tijuanassa Mexicon puolella. Sitten seuraavana päivänä matkasimme jälleen Tyynen meren rantaa Los Angelesin suuntaan ja yövyimme San Mateon State Parkissa, joka viikonlopusta johtuen oli täynnä amerikkalaisia perheitä aloittelemassa Hallowen juhlintaa (näyttää kestävän monta päivää 31.10 saakka). Seuraavana päiväna kohteenamme oli matkan yksi pääkohde eli Los Angeles ja siellä Anaheimin kaupungin RV Resort camping, joka sijaitsee aivan Disneyland huvipuiston läheisyydessä. Sieltä selvitimme bussi- ja metroyhteydet LOSin keskustaan ja yksi päivä meni Downtownissa, yksi Universalstudioilla ja Hollywoodissa ja lisäksi kävimme Disneylandissa usean kerran, koska keskikaupungin bussi lähti sen edestä. Viimeisin käyntikohde oli Anaheim Ducksin harjoirusareena. Jos ilmenee aihetta kertomus jatkuu. Joka tapauksessa kotimatka on pian edessä ja kyllähän tässä jo ikävä alkaa olla jälkikasvuamme.
Terveisiä jälleen kaikille
Pirjo ja Timo

-

Nimi: vesse
Kotisivut: http://www.raahe.fi/

31.10.2012 15:51
Hei! Niin alkaa teidän kuusiviikkoinen tosiloma olla kokemusten joukossa. Täältä sivusta vesisateen ja lumisateen seasta reissu on vaikuttanut ihan hyvältä. Muistakaa kiertää itärannikon myrskyt, kun lennätte tänne Eurooppaan päin. Hirmumyrsky Sandy on saanut uutistilaa täälläkin kovasti. Metrotunneleita tyhjennetään tulvavedestä vielä pitkään. Pahaa vahinkoa aiheutti myös kaasusta syttynyt laajan omakotitaloalueen palo, jota palomiehet sammuttivat katujen vedessä polviaan myölten kahlaten. Onneksi ei sattunut sinne länsirannikolle nämä ilmat.
Toivottavasti laittavat polttoainetta riittävästi, että saatte lentokoneen tänne vanhalle mantereelle saakka. Tuliaisia kun tuppaa kertymään jo lyhyemmilläkin matkoilla kiintiön verran. Tervetuloa Suomeen! Toivottavasti aikaero ei vaivaa kovin pitkään ja päästään viimeistään joulun aikaan katselemaan kuvia matkaltanne ja kuulemaan tarinoita villistä lännestä.
Tv Vesse

Nimi: Heli ja Raimo (Niipat)

31.10.2012 01:46
Tervehdys kaikille, erityisesti kotimaan 4 viikkoisille. Voisiko joku laittaa dataa auton luovutuksesta ainakin siitä, miten tarkkaan syynäsivät autot ja mitä touhusitte ja missä vietitte aikaa ennen lentoa, tässähän näyttää olevan pitkä odotus lentoasemalla edessä, etukäteen neuvoista kiittäen Niipat

Nimi: Heli ja Raimo (Niipat)

30.10.2012 19:29
Aamukahvit hörpättiin ja päätettiin jatkaa kuitenkin matkaa tänne
NEWPORT DUNES WATERFRONT RESORT & MARINA, jossa ollaan pari yötä ja sieltä tullaan suoraan Pomonaan, hei kaikille t. Niipat

Nimi: Liisa ja Alf

30.10.2012 18:49
Matkanne ei ole vielä onneski loppu, mutta Usa määränpää jo häämöttää. Kaikille tutuille ja vähemmän tutuille terveisiä sateisesta Espanjasta. HYVÄÄ kotimatkaa teille kaikille.

Nimi: Heli ja Raimo (Niipat)

30.10.2012 06:54
Taas päästiin eetteriin eli nettiyhteyteen

Tultiin San Franciscosta Oceanykköstä eli rantatietä alas Los Angelesiin parin State Parkin yöpysähdyksen jälkeen LA:han, oltiin pari yötä Malibu Biechin RV parkissa, jossa majoituttiin myös alkumatkasta hintaan 70 taalaa yö, nyt hinta oli laskenut 45 taalaan, ei paha. Alkumatkasta missattiin varauksen puuttumisen vuoksi Getty Villa, nyt ei, eli tämän päivän ip oltiin siellä klo 13.30 varauksella. Ennen lähtöä Villa visiitille kuinka ollakaan RV Parkkiin kurvasi rentalin auto, jossa siniliput peileissä, Kiviset tulivat valtameren terassipaikalle. Olihan hienoa tavata viiden viikon jälkeen muitakin suomalaisia. Tarinat vaihdettiin ja meidän osalta matka jatkui, nyt ollaan Long Bachilla ja huomenna tutustutaan alueeseen paremmin, tsau Niipat

Nimi: Niina Hietala

29.10.2012 18:08
Kiitos onnitteluista! Myös "Ninni" on päässyt kalenteriin niin että mulla oli sit tuplanimppärit :-) Siellä päin maapalloa taitaa kohta tuulla aika kovasti joten pitäkäähän pipostanne tai siis hellehatuistanne tiukasti kiinni! Ja tervetuloa kohta takaisin kotiin...

Nimi: Hytösen Helena ja Hessu

27.10.2012 20:28
Hei Ritva ja Paavo. Kuulin reissustanne käydessäni ent. työpaikallani. Teillä riittää rohkeutta ja uskallusta toteuttaa unelmia. Aivan mahtavaa!!! Kiva katsella kuvia teistä ja upeista maisemista. Oikein hyvää ja turvallista matkaa, missä liikuttekin. Mahdetaanko Ritva nähdä pikkujouluissa? Terkuin Helena ja Hessu.

Nimi: Aila ja Leksa

27.10.2012 07:19
Terveiset Desert Hot Springsistä, Californiasta! Ollaan pidetty pari päivää etelän lomaa, lojuttu altaan reunalla, uitu ja lojuttu hot poolissa, vaikka on ollut ihan kuuma. Paikka on RV ja Golf resort ja hinta alle 35 taalaa/vrk, kaunis ja siisti kun mikä. Huomenna katsotaan vieressä oleva Palm Springs, jäi viime vuonna hiukan huonolle tutustumiselle, Marilynin patsaalla ollaan ainakin aamupäivällä, siellä on nettikamera, vilkutellaan sieltä. Ja sitten San Diegoon. Koti-ikävä loppui naulan kantaan, kun nähtiin tieliikennekameran kuvia Suomesta! Viimeinen viikko tällä reissulla: Kaikille vielä oikein ihania elämyksiä! t. Aila ja Leksa

Nimi: Tuire ja Erkki

27.10.2012 01:45
Terveiset Meksikosta!! Jopa oli Tihuana täyttä Mexicoa. Nähtiin pääkatu Revolution ja vähän muutakin. Margaritat juotiin ja Amerikan tullissa jonotettiin palatessa vain tunti!! Eilen oltiin Nevalaisten kanssa tutustumassa San Diegon vanhaan kaupunkiin. Tämä Shula Vista on hyvä leiri, kunhan jaksaa kävellä reilun mailin asemalle, josta sitten pääsee niin pohjoiseen kuin eteläänkin eli Meksicoon. Nevalaiset lähtevät huomenna kohti Los Angelesia, me vasta sunnuntaina samaan suuntaan ehkä vielä rannalla yöpyen. Kuvia tulee naapurivaltiosta,kunhan ennätetään ladata.
Nyt altaalle uimaan, kunhan ensin katsellaan lapsien Suomestä lähettämiä lumikuvia!!
Terv. Tuire ja Erkki

Nimi: Pirjo ja Timo (Nevalaiset)

25.10.2012 19:37
Jatkoa: Yaman vankilamuseoon tutustumisen jälkeen yövyimme ainoana autona Boulder Oaks Forest Campingroundessa, joten oli rauhallinen yö - eivät edes kojootit haukkuneet. Seuraavana päivänä saavuimme San Diegoon Chula Vistan leirialueelle ja nautimme pore- ja uima-altaista sekä auringonpaisteesta. Eilenaamulla matkasimme trolleylla katsomaan vilskettä Meksikon rajalla ja sieltä takaisin kaupungin keskustaan sekä erityisesti satamaan. Siellä päänähtävyytenä on vuodesta 2004 lähtien ollut USS Midway letotukialus, joka valmistuessaan 1945 oli maailman suuirin pituudeltaan yli 300 metriä ja leveydeltään lähes 100 metriä. Laiva osallistui Ii maailmansodan lopputaisteluihin Japania vastaan, Korean, Vietnamin sekä Persianlahden sotiin ja taisteluihin. Aluksen miehistövahvuus oli 4500 ja lentokoneita ja helikopterita oli 64. Laiva oli kuin pieni kaupunki, josta löytyi mm. sairaala, vankila, pesula, kappeli, parturi, hammahoitola, useita ravintoloita, kahviloita ja erilaisia vapaa-aikatiloja jne.
Laivaan tutustuminen oli järjestetty erinomaisesti, saimme kulokkeet, joista kuului selostukset kaikkiaan yli 60 kohteesta alkaen alimmista konehuoneista päätyen ylimpään komentosiltaan. Laiva toimi myös laivasto-osastojen komentoaluksena, joten sillä oli myös komentavan amiraalin operaatiokeskus kaikkine kartttahuoneineen ja radioyhteyskeskuksineen laivan oman komentajakapteenin komento-keskuksen ja -tilojen lisäksi. Erityisen mielenkiintoista ja vaikuttavaa oli, kun laivan esittelyyn osallistuivat laivallla eri aikoina palvelleet veteraanit, jotka auliisti kertoivat kokemuksiaan mm.eräs konemestari esitteli erään laivan neljästä pääkoneesta "omanaan", jonka kunnosta hän oli kantanut huolta. Samoin lentäjät esittelivät kannella olevia "omia" koneita, joilla he olivat suorittaneet saamiaan tehtäviä. Laivassa oli myös tapahtumaluettelot, joista sai selville kuinka monta Mig konetta laivan lentäjät olivat pudottaneet eri taisteluissa. Laivan tutustumiskierrokseen meni meillä yli neljä tuntia, mutta se oli kaikkiaan upea kokemus. Suosittelemme, jos joku on vielä tulossa San Diegoon.
Tänään on vielä kaupunkiin tutustumispäivä ja huomenna joko kaupunki tai joku rantaparkki matkalla Los Angelesiin Anaheimiin.
Ninnille kovasti onnea, huomenna on Niinan nimipäivä !
Terveisiä kaikille Pirjo ja Timo

Nimi: Heli ja Raimo (Niipat)

23.10.2012 20:02
Ja kun varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 28.10.2012, ei 6 viikkoset pääse piirtämään sitä viivaa, oli se sitten väriltään mikä tahansa, tällä kierroksella ensinkään, hei Niipat

©2019 Matkailuautolla Usassa syksy 2012 - suntuubi.com